Home Reno/Builders: Fenstรผr Windows and Doors ๐Ÿ

Name: Fenstรผr Windows and Doors

Products: Windows and doors

Manufactured In: Duncan, British Columbia

Where to Buy: Contact the company

Website:ย fensturwindows.com

Canadian Owned: Yes

Fenstรผr manufactures custom wood and wood-aluminum clad doors and windows, as well as offering custom mill work and finishing services. Theyย are the first – and only! – wood Passive House window and door manufacturer in Canada as of Spring 2018.

All windows and doors are made in Duncan, BC, with preferentially sourced local products. All stages of production occur in their facility, to ensure quality control and to permit maximum customization.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.